Хипноза за преодоляване на заекване

Хипноза за преодоляване на заекване

Дискът съдържа аудиозапис с хипнотични внушения, водещи до дълбока прогресивна мускулна релаксация и формиране на убеждения за плавен говор, на фона на релаксираща музика с вплетени Тheta Binural Beats (ТЕТА мозъчи вълни). ТЕТА вълните са от 4 до 8 херца и се асоциират със състоянията на дълбока релаксация, медитация и напълно отпускане. Слушането на музика с ТЕТА мозъчни вълни води до освобождаване на съзнанието от всякакво напрежение, без да изключваме напълно от нашата реалност.

Автор и изпълнител на текста е Ивелина Стаменова – магистър по комуникативни нарушения и хипнотерапевт, член на Българска Асоциация по Хипноза с председател Иво Величков.

Основните научни интереси и практически опит на авторката, повече от 10 години, са насочени към диагностика и терапия нa заекване в различни възрасти, търсейки холистичен подход и комплексно интегриране на иновативни методи и техники за подпомагане успешното лечение на децата и възрастните с това говорно затруднение.

Текстът е разработен на базата на основните принципи за въвеждане в трансово състояние и положително повлияване на личността чрез отправяне на позитивни убеждения през реконструкция на подсъзнателните негативни такива, във връзка с изградения Аз-образ на заекващ.

Самостоятелното слушане на диска е абсолютно безопасно и може да се прилага ефективно както при възрастни, така и при деца над 10 години.

Дискът е изключително подходящ и за специалисти логопеди и психолози, работещи със заекване, като допълнителен терапевтичен подход в практиката им.

Дължина на записа: 23:46 min/Mузика: Stuttering Sound Therapy Speech Improvement Theta Binaural Beats Meditation - Subliminal Hypnosis/Звукозапис: Студио 3 на БНР, Пловдив, 2018

Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 120 лв.

Бърза поръчка

Бърза поръчка може да направите и на телефон 0894 748 816

  • Код на продукта: Хипноза за преодоляване на заекване
  • Наличност: В наличност
  • 59.00 лв.
Масажорите за ръце и пръсти се конструирани така, че масажират интензивно кожата и тъканите под нея ..
35.00 лв.

Какво представлява албумът и за какви деца е предназначен?Терапевтичният албум е иновативно пра..
95.00 лв.

„Сборник анкети и формуляри в помощ на терапевта“ е второ, разширено издание, създадено в помощ на л..
42.00 лв.

Терапевтичният албум се използва като вид алтернативна система за комуникация. Детето се учи да кому..
89.00 лв.

Теми:Тренинг за работа с деца с ХАДВОбучителни трудности в начална училищна възраст. Съвременни мето..
49.00 лв.