Доставка и плащане

Доставка и плащане

Срок и начин на доставка

Поръчките се обработват и изпращат с  куриерите на Еконт Експрес в рамките на 5  до 10 работни дни след получаване на потвърждение по ел. поща., в зависимост от обема на направената поръчка.

Ако избран от вас продукт в момента не е наличен на склад, администраторът на магазина ще се свърже с вас, за да предупреди за възможното забавяне и срока на доставка. Имате право да поискате замяна на избрания продукт с друг или да се откажете от поръчката си ако срока на доставката от вносителя не ви удовлетворява.

Работното време на куриерската фирма е от 9:00 до 18:00 часа, като часа за доставка зависи изцяло от техния график.


Ако имате предпочитания да вземете доставката от близък до вас офис на Еконт Експрес, моля да посочите това при поръчката, както и конкретния офис, до които искате да бъде изпратена. Можете да видите офисите на Еконт тук: http://www.econt.com/offices/

Отбележете това свое предпочитание при попълване на формуляра за доставка или ни се обадете по телефона.

Цена за доставка и начин на плащане

В цената на поръчката не е включена цената на доставката, плащането на куриерските услуги се прави при получаване на доставката и е за сметка на получателя.


Плащането на поръчаните помощници можете да направите:

1. С наложен платеж – плащате на куриера при получаване на доставката

2. По банков път – плащането се прави предварително чрез банков превод съгласно издадена проформа фактура с валидност 5 дни. Проформа фактура ще получите, след като потвърдите поръчката и посочите в поле доставка и начин на плащане, че предпочитате да платите по банков път. Доставката се придвижва след получаването на плащането, като цената на доставката е за сметка на получателя и се плаща на куриера при получаване на доставката.


Документи

При доставката на помощниците от куриерите на Еконт Експрес ще получите разписка за пощенски превод на стойноста на  дължимия наложен платеж или данъчна фактура за направеното от вас плащане по банков път. Запазете този документ, защото той ще ви бъде нужен при евентуална рекламация или отказ от поръчката.


За да ви издадем фактура на името на юридическо или физическо лице, е необходимо да напишете данните за Получател на фактурата в полето “Бележки по доставката” във формуляра с данни за доставка.